Gespecialiseerde fysiotherapie met persoonlijke aandacht

Onze specialisaties

Manuele therapie

De specialisatie tot manueel therapeut de basis voor ons handelen. Als manueeltherapeut zijn wij in staat specifieker u en uw gezondheidsprobleem te analyseren via een gerichte intake en onderzoek.

Spierpees herstel

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van spier- en peesproblemen.
We beschikken over een echografie apparaat in de praktijk waarmee we veel spieren en pezen in beeld kunnen brengen.

Orthopedische (sport) revalidatie

Bent u geopereerd en moet u revalideren? Dan kunnen wij u prima begeleiden. In onze revalidatie- ruimte hebben we voldoende apparatuur om uw lichaam weer fit te krijgen.

Revalidatie na CVA

Ook zijn wij er voor u bij revalidatietrajecten na het doormaken van een CVA kunt u bij onze praktijk terecht. Dit kan in overleg plaatsvinden direct na het CVA, of na afloop van een opname.

Dry needling

Dry needling is een methode om kleine pijnlijke spierverdikkingen (triggerpoints) te behandelen die kunnen ontstaan door een verrekking, overbelasting of een trauma.

Echografie

Middels echografie kunnen we vaak een beter beeld krijgen van de oorzaak van uw klachten. Met name gezwollen/ontstoken pezen, verkalkingen, rupturen of vocht kunnen vaak zichtbaar gemaakt worden.

Shockwave therapie

Shockwave therapie kunnen we inzetten bij aanhoudende peesklachten. Gedurende de behandeling worden er drukgolven in het te behandelen weefsel gebracht.

Electrolyse therapie

Voor aanhoudende peesklachten van het hielspoor, de achillespees, kniepees en tenniselleboog is de nieuwe percutane elektrolyse techniek een goede optie.

Oedeemtherapie

Oedeem komt onder meer voor bij (borst)kanker, bloedvatproblemen of littekens. Lymfoedeem kan ook een gevolg zijn van bestraling, chemotherapie, een operatie of een ongeval.

Oncologie fysiotherapie

Het krijgen van de diagnose kanker en de behandeling ervan is een ernstig ingrijpende gebeurtenis. De diagnose en de ziekte gaan vaak gepaard met verschillende klachten.

COPD

Binnen onze praktijk zijn er therapeuten gespecialiseerd in het behandelen van mensen met longproblematiek.